Erbjudande v. 26 – för hemmafixaren

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör.

Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

 

Denna veckas erbjudande är sommarkampanjens sista och gäller under vecka 26, alltså från 25 juni till och med 1 juli. Den här veckan har vi specialpris på fix, fog och flytspackel.

 

Den som är händig och gillar att fixa med renoveringen själv kan nu hitta våra fix- och fog-produkter till bra pris. De olika produkterna är anpassade för olika typer av läggning, till exempel finns det anpassade produkter för plattor i storformat. Hemmafixaren behöver även vara medveten om att det finns speciella regler och behörigheter vid renovering av våtrum. Är du osäker på vad som gäller eller vill komma i kontakt med en hantverkare med rätt kompetens hjälper vi dig gärna!

Här nedan presenterar vi ett antal av produkterna som omfattas av veckans erbjudande, du hittar samtliga produkter i vår webb-shop. Självklart är du också välkommen in i någon av våra butiker för att få hjälp att hitta rätt produkt för just ditt projekt!

 

 

Olika spackel och fix är anpassade för olika typer av plattor och var de är tänkta att användas. KDX240 Fix är till exempel lämpligt för montering av plattor i storformat samt utomhusmonteringar tack vare sina flytegenskaper.

 

PCI Nanofug finns i mindre förpackningar om 4 kg samt i större om 15 kg. Produkten kan användas till kakel och klinker både in- och utvändigt samt till väggar och golv. Fungerar även med golvvärme samt andra ytor som är utsatta för temperatursvängningar. Fogen finns i vitt, beige, brunt, antracite och flera nyanser av grått.

 

PCI Silcoferm är en silikon som kan användas inomhus och utomhus vid exempelvis tätning av hörnfogar, byggfogar och rörelsefogar eller mellan olika byggelement och material. Silikonen är färgavstämd mot PCI Nanofug så att fogarna passar varandra färgmässigt. Om fog och silikon är av olika fabrikat finns en risk att de inte färgmatchar, så var noga med att säkerställa det innan köp!

 

På vår hemsida hittar du resten av produkterna. Där finns även resten av kampanjkalendern samt information om var din närmsta butik ligger.

 

 

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s