Hjälp på väg mot keramikdrömmen

Den digitala plattsättaren är ett smidigt verktyg som hängt med oss i många år. Syftet är att på ett enkelt sätt göra det möjligt att visualisera plattor och kombinationer av olika serier eller färger på ett bra sätt innan köp.

Tidigare har det endast funnits en köks- och en badrumsmiljö, men nu har den digitala plattsättaren fått fem helt nya miljöer. Nu kan du testa de plattor du är nyfiken på i ett badrum, ett kök, ett vardagsrum och två utemiljöer. På så sätt blir det ännu enklare att börja planera för ditt nästa drömrum!

Du hittar den digitala plattsättaren under Rita & Designa på vår hemsida, klicka här för att komma direkt till den.

En vy över samtliga fem miljöer. Här är det bara att klicka på den du önskar testa. Därefter klickar du bara på den yta du vill ändra – golv, vägg, skåp eller liknande. Är ytan klickbar kan den justeras och alternativen dyker upp automatiskt.

 

Här visar vi några exempel på miljöer vi skapat i den digitala plattsättaren.

I badrummet nedan används plattor från Marazzis serie Gris Fleury. På golv och väggar sitter Gris Fleury Grigio 30×120 cm med undantag för i duschhörnan där Gris Fleury Nero 30×120 cm använts för att skapa ett rum i rummet. Även färgen på badrumsmöblerna kan anpassas.

I köket har vi valt den marmorliknande plattan Elegance Statuario från Marazzi till väggarna och träklinkern Treverkhome Quercia till golvet. Även här kan färgen på skåpsluckor ändras samt färgen på bänkskivan 

Den första utemiljön har fått den naturtrogna stenimitationen Silverstone Antracite i måtten 60×60 cm.

I nästa utemiljö ser vi träklinkern Marazzi Treverk Home Frassino 20mm. Att plattan är 20 mm tjock gör att den kan läggas direkt på gräs, grus, sand eller plastfötter. Fråga i våra butiker om du är nyfiken på vad som kan passa i just din trädgård. Har du annan färg på huset? Inga problem, det finns mängder av alternativ att välja mellan för att skapa en så realistisk miljö som möjligt!

 

Sist men inte minst har vi ett vardagsrum. Varför inte välja ett tåligt och slitstarkt material på golvet även här? Framförallt gör sig sten- och trälooken bra i detta rum. Här syns Italgraniti Nordic Stone Svezia i måtten 60×60 cm. I verktyget går det att välja färg även på väggarna i rummet, här används två ljusa nyanser ackompanjerat av en ljust gråblå.  


Gå gärna in och testa den digitala plattsättaren för att se vilka plattor som blir dina nya favoriter! https://kakeldaxgruppen.se/inspirationssida/digitala-plattsattaren

___

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s