Låt duschhörnan få stå i centrum

Hösten lurar runt hörnet och kanske är det nu det blir dags att uppdatera insidan av hemmet? Idag vill vi slå ett slag för duschhörnan. Genom att hålla resten av badrummet minimalistiskt och diskret kan duschhörnan bli rummets mittpunkt.

Ett bra sätt att ta reda på hur man vill ha sitt badrum är att helt enkelt prova sig fram. Det är enkelt via vår digitala plattsättare. Där går det att byta ut både tak, väggar och golv. Även möblerna. Möjligheterna är oändliga. Prova du också – och låt kreativiteten flöda!

Testa den marockanska stilen med Geotiles G. Manises tillsammans med golvet Italgraniti Nordic Stone Svezia och klassiska Geotiles Blanco Mate.

 

Varför inte förlänga sommaren med blommigt mönster? Här ser vi en dekorplatta från Marazzi Colourline tillsammans med ett neutralt golv och vita väggar med plattan Geotiles Blanco Brillo.

 

Cleant och coolt! Blanka golvet Marazzi Sistem_N Neutro Grafite Lev med stilrena Casalgrande Marte Grigio Maggia ODD stavmosaik på väggarna passar bra till lekfulla Geotiles G. Manises i duschhörnan.

 

Våga med färg! Blått och svart ihop är inte bara snyggt det ger ett harmoniskt intryck också. Här Casalgrande Cemento Rasato Antracite på golvet och som vägg, Casalgrande Marte Grigio Maggia. I duschhörnan ser du Peronda FS Tacos Faenza-A.

 

Här ser vi en cool retrostil i form av Peronda FS-4 i duschhörnan. Det enkla golvet med Casalgrande Amazzonia Dragon Grey lugnar tillsammans med en ljus vägg.

 


Besök  vår hemsida  kakeldaxgruppen.se  för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s