Tänk till med tvättstugan

Ett rum som ofta hamnar lite i skymundan är tvättstugan. Det är också ett rum där det är smart att välja tåliga material, kanske framförallt på golvet. Det finns många slitstarka och stilrena granitkeramikplattor som utöver att vara praktiska dessutom lyfter tvättstugans utseende till nästa nivå.

Geotiles Cover Decor, här från en av våra kunder som snyggat till tvättstugan med denna platta. Foto: Jarl Silander

 

I en tvättstuga är det ofta många saker att hålla reda på med ren och smutsig tvätt och olika tvättmedel för olika syften. Då kan det vara skönt med en lugn bas, varför inte i form av granitkeramikplattor med stilren stenlook? Med storformatsplattor får rummet en enhetlig känsla med färre fogar som stjäl uppmärksamheten.

Här har stilrena Evoque Grigio från Verde1999 använts. Foto: Jarl Silander

 

Kanske är du av åsikten att en färgglad och rolig inredning gör det lite roligare att utföra den återkommande vardagssyssla tvättandet ändå är. Den som vill passa på att ta ut svängarna hittar ett brett utbud av mönstrade plattor, allt från mer diskret gråskala till härliga färger.

Stilrent grått mönster finns bland annat i form av Geotiles G. Manises.

Låt Self More Decor 13 bli ett härligt och färgglatt inslag i tvättstugan.

 


Besök  vår hemsida  kakeldaxgruppen.se  för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s