v.36-44 – Sista rycket utomhus

Under september, oktober och november har vi extra bra erbjudanden för dig som är sugen på att göra om där hemma. I höst hittar du både nyheter och kakelfavoriter samt möbler för badrumsrenoveringen. Se mer i våra butiker eller i kampanjkalendernwww.kakeldaxgruppen.se.

 

Det första erbjudandet i höstens kalender gäller från vecka 36 till vecka 44,alltså från 3 september till och med 4 november. De här två månaderna får du upp till 30 % rabatt på 20 mm-plattor från Italgraniti och Marazzi. Du får också 40 % rabatt på justerbara fötter som plattorna kan läggas på, läs mer om hur detta görs längre ner. Passa på att renovera uteplatsen nu så är den redo för solens första varma strålar nästa vår!

 

Utbudet av 20 mm-plattor ökar stadigt och allt fler upptäcker tjusningen med dem. Granitkeramik på uteplatsen är nämligen både praktiskt, snyggt och enkelt. Denna typ av plattor är tjockare än vanliga frosttåliga plattor för utomhusbruk och fördelen är att de är lättare att lägga, både på grus, gräs, sand eller med justerbara fötter. Du kan läsa mer om hur läggning med justerbara fötter fungerar nedan!

Miljöbild på cafébord och stolar som står på gråa keramikplattor.

Uteplattorna finns i många olika utföranden, här syns stenlooken i form av Marazzi Plaster 20 mm.

 

Genom att lägga 20 mm-plattor på fötter görs renoveringen snabbt och enkelt. Vid denna typ av läggning kommer plattorna dessutom upp lite, vilket gör att till exempel sladdar eller en vattenslang kan dras därunder. Om du sedan tidigare har ett trädäck behöver detta inte tas bort, fötter och plattor kan ställas direkt på. Varje fot tål 400 kg i belastning och kan dessutom justeras om underlaget är ojämnt. Under kampanjperioden fram till och med 4 november får du 40 % rabatt på installationssystemet med justerbara fötter.

Bild tagen uppifrån på en uteplats med mörkgrå granitkeramikplattor.

Ny uteplats, snabbt och enkelt!

 

Klicka här för mer information om läggning på grus och gräsmatta. Uppslaget kommer från vårt magasin Kakelinspo.

 

Granitkeramikplattor är lätta att hålla rena och kräver ingen behandling med olja eller liknande. Därför lämpar de sig väldigt bra på uteplatsen. När våren kommer igen är det bara att spola av dem med högtryckstvätten för att vara redo för en kaffe i solen.

Miljöbild på trädgård där plattor med träbock lagts på gräs. På dessa står utemöbler.

Naturtroget träutseende med Marazzi Treverkmade 20 mm.

Bild tagen uppifrån över grå granitkeramikplattor med stenlook som lagts i grus. På dem står en cykel.

Skapa denna stil med serien Stone Mix från Italgraniti.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s