Enkla tips för ett snyggt kök

Dags för nytt kök? Då kommer du snart märka att det finns en ocean av möjligheter. Men lugn bara lugn, det finns ett par knep för att skapa ett enhetligt och harmoniskt kök.

Idag visar vi köksinspiration i form av olika miljöer som vi tagit fram med hjälp av den digitala plattsättaren. Den hjälper oss att skapa en bild av hur det färdiga resultatet kan komma att se ut. Och dessutom är det roligt!

Låt kaklet blänka! Det ger ett luftigt intryck och en känsla av rymd. Kombinera med vita skåpsluckor och resultatet blir rent och behagligt.

Det blanka kaklet Blanco Brillo speglar ljuset i rummet. På golvet ligger träklinkern Geotiles Nature Roble.

 

Ett spännande kök kan byggas med hjälp av en enda vägg. Jobba med en fondvägg i mörk mosaik och rummet blir livfullt och kaxigt.

Mosaiken Italgraniti Nordic Stone Finlandia Mosaico A får här sällskap av Cevica Biselado Blanco Brillo i vitt på väggen och träklinkern Marazzi Treverk Way Castagno på golvet.

 

Ett kök som går ton i ton ger ett stilfullt intryck. Genom att låta allt i rummet vara ljust beige ser rummet större ut än vad det egentligen är. Bra tips till ett litet kök!

Golvet är från Marazzi och heter Sistem_N Neutro MHQY Mos. Bianco Puro. På väggen sitter granitkeramiken Casalgrande Marte Thassos.

 

Det blir allt mer populärt med storformatsplattor. Små plattor får såklart de stora att se ännu större ut. Så våga blanda storlekar på väggar och golv, det blir häftigt!

Golvet är granitkeramiken Sistem_N Neutro Grigio Medio Lev från Marazzi. På väggarna ser vi Cevica Biselado Blanco Brillo.

 

___

Besök  vår hemsida  kakeldaxgruppen.se  för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller  info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s