v.38-39 – Naturtrogen träklinker

Under september, oktober och november har vi extra bra erbjudanden för dig som är sugen på att göra om där hemma. I höst hittar du både nyheter och kakelfavoriter samt möbler för badrumsrenoveringen. Se mer i våra butiker eller i kampanjkalendernwww.kakeldaxgruppen.se

Detta erbjudande gäller under vecka 38 och vecka 39,alltså från 17 september till och med 30 september. De här två veckorna får du 25 % rabatt på serien Chalet från Epoca samt alla Treverk-serier från Marazzi.

 

Träklinker blir ett allt mer populärt val i takt med att fler och fler upptäcker materialets utseendemässiga likhet med riktigt trä. Det i kombination med plattornas tekniska egenskaper gör dem till ett konkurrenskraftigt val i allt från badrum till hall eller vardagsrum. Läggs klinkern i badrum kan en naturlig trälook skapas utan oron för att materialet ska svälla eller på andra sätt förstöras av vätan. Ytan är också slitstark vilket gör att den klarar slitage från grus i hallen eller hundens klor när den springer över golven.

Miljöbild över kök med ljus inredning, träbord och stolar. På golvet ligger en ljus träklinker.

Ljusa Epoca Chalet Natural Oak passar bevisligen bra i köket!

Miljöbild över vardagsrum med matsalsbord, stolar och gröna växter. På golvet ligger träklinker i fiskbensmönster.

Treverksoul har måtten 11×54 cm och har sneda kanter som möjliggör läggning på spännande sätt.

 

Utbudet av träklinker är idag väldigt brett och innehåller ljusa såväl som mörka plattor i flera olika storlekar och format. Det är möjligt att lägga plattorna parallellt med varandra eller i fiskbensmönster. Möjligheterna är många!

Bild på ett golv tagen uppifrån. En ljus träklinker lagd i fiskbensmönster.

Marazzi Treverkfusion Neutral, här i måtten 10×70 cm i snygg läggning.

Vardagsrum med soffa, soffbord och träklinker.

Snyggt och tåligt vardagsrumsgolv med Marazzi Treverkage Beige.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s