Vardagsrummet – Låt golvet bestämma stilen

Det finns så mycket att välja på när det kommer till vardagsrum. Vilken soffa ska jag ha? Tapeter eller färg? Belysning då? Många väljer möbler och väggfärg utefter golvet som ligger. Vi tycker att golvet kan få stå i centrum och låta resten av inredningen vara stöttande.

Ljus och modern look? Ute fast inne? Vad som passar dig bäst vet bara du själv. Men vi vet att möjligheterna för att skapa ett rum efter ett golv är oändliga. Häng med!

Ett trägolv – som egentligen inte är trä. Med små barn, husdjur eller om skorna ofta är på inomhus är träklinker ett fantastiskt alternativ till parkettgolvet. Slitstarkt och snyggt! Dessutom finns plattorna idag i mängder av olika färger, format och utseenden. Alternativ för olika typer av hem med andra ord!

 

 

Dova, ljuva färger som här går ton i ton. Att kombinera med en mörkare soffa och pastellrosa på väggarna gifter sig bra med vår stora nyhet Central District.

 

Är vi utomhus eller inomhus? Med en mönstrad betonglook kan möblerna få vara lite mer diskreta. En färgglad pall eller två lyfter upp plattorna och ger en bohem-chic look.

Geotiles Cover Decor Taupe Nat Rect ger ett fint, diskret mönster.

 

Älskade storformat! Minimalt med fog ger minimal stress för ögat. Här ser vi ett vardagsrum där golvet verkligen tillåtits stå i centrum. Ljusinsläppet och de skandinaviskt trendiga möblemanget kompletterar golvet väldigt bra.

Marazzi har gjort det igen! Här med Marazzi Mystone Ardesia CE Rt.

 

 

Besök vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

 

Psst! Du har väl sett vår pågående kampanj? Just nu har vi erbjudande på flera populära kakelfavoriter. Erbjudandet gäller till och med söndag 14 oktober. Läs mer om det här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s