Smarta möbler för det lilla badrummet

Att renovera badrummet ger möjlighet att anpassa helt efter sina egna behov, men visst kräver det lite planering. Och i mindre rum är det extra viktigt med platseffektiva val.

Inte minst är genomtänkt förvaring viktigt i ett litet badrum, det för att utnyttja den yta som finns på bästa sätt. Hos oss hittar du Vedums många smarta möbler för små rum.

I små badrum behövs förvaring som tar liten plats men rymmer mycket. Det kan vara skönt att kunna välja vilka saker som göms undan och vilka som syns och är lättåtkomliga. Det finns skåp som kombinerar dessa funktioner i ett. Fundera över vad du vill kunna förvara ståendes på själva tvättstället eller topplattan.

Varmt. Mezzo 530 med underskåp, tvättställ i porslin och spegel med belysning. Halvhögt skåp med dold och öppen förvaring samt kompletterande spegel. Allt i färgen Persika.

 

Det finns grundare tvättställ, vilket underlättar placeringen i mindre rum. Kranens placering påverkar också djupet, sitter den i kanten kan tvättstället göras mer platseffektivt. Även måtten på badrumsmöbeln är såklart relevanta. Vedum har ett enkelt system där siffrorna efter möbelns namn anger dess bredd. Det innebär att Flow 500 helt enkelt är 500 mm bred.

Kontrastrikt. Flow 500 med underskåp i svartmålad ask och spegel med belysning.

 

Tänk också på vilka färger badrummet ska gå i: ljust och fräscht, färgglada detaljer eller naturlig trälook? Vedum har ett brett urval av standardfärger och som tillval kan möblerna fås i en egenvald färg utifrån NCS-skalan.

Uppiggande. Zone 600 med runt tvättställ och vit topplatta samt underskåp. Spegel med blank aluminiumram och belysning.

 

Välkommen till våra butiker för att se fler produkter från Vedum!

Och du, vill du läsa om val av plattor för små badrum? Håll utkik på bloggen på söndag!

____

Besök vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

  

Psst! Du har väl sett vår pågående höstkampanj? Just nu har vi två erbjudanden. Läs mer om 30 % på mosaik här och om erbjudandet på uteplattor här.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s