v.26–27 – Senaste mosaiken

Under april, maj och juni (v.14–27) har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar bland annat trendiga och klassiska plattor för inomhus- och utomhusbruk samt duschlösningar, möbler, handdukstorkar och tillbehör för badrummet. Se mer i våra elva butiker eller spana in alla erbjudanden i kalendern på http://www.kakeldaxgruppen.se.

Det sista erbjudandet i säsongens kalender gäller under vecka 26 och 27,alltså från 24 juni till och med 7 juli. De här två veckorna får du 25 % rabatt på all mosaik i vårt sortiment.

Mosaik är ett härligt inslag i hemmet, oavsett om det täcker en stor yta eller utgör en detalj. Något som är fantastiskt med mosaik är att utbudet är väldigt stort. Hos oss hittar du olika former, färger, storlekar, material och stilar. Från klassisk enfärgad mosaik i hela färgskalan till blandade mönster, 3D-varianter och stavmosaik.

Spana in bilderna nedan för att se några av de många, många mosaik-alternativ som finns eller titta på alla produkter i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Vidrepur har ett brett utbud av mosaik. Serien Circle består av små cirklar som tillsammans bildar en helhet. Serien finns både med blandade färger som i Aqua Black Blend ovan och som enfärgad.

I serien Livingstone från Verde1999 finns mosaik i flera färger och former: kvadratisk, hexagon och omlott. Ovan syns eleganta Basketweave Bianco/Nero/Nero.

Soul är en fiskfjällsformad mosaik som finns i exempelvis klassiskt vitt, mjukt beige och flera nyanser av härligt blått. Finns i både matta och blanka varianter.

WS innehåller ett brett utbud av mosaik i alla tänkbara färger samt med sten- marmor-, trä- och metallic-look. I bild visas Timeless Combi Cryst Mix Green.

Stilrena Ocean Black från Gambini innehåller både klassisk kvadratisk mosaik och denna variant med oregelbunden yta som heter Wind Muretto Rect. Riktigt snyggt!

 

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s