v.40–43 – Inredning för badrummet

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar, och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se 

I höst finns det sju erbjudanden i vår kalender. Det första gäller från vecka 40 till och med vecka 43, alltså från 30 september till och med 27 oktober. De här fyraveckorna får du 20 % rabatt på badrumsmöbler, handdukstorkar, badkar och duschväggar från Vedum, Macro, Nordhem och Svedbergs. Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive produkt eller besök någon av våra butiker för att se mer.

Ett snyggt och fräscht badrum att trivas i ger en bra start på dagen – och ett bra avslut. Oavsett om du vill skapa förutsättningar för avslappnande bad eller snabba duschar hittar du det du söker hos oss. Och en handdukstork garanterar den lyxiga känslan av varma handdukar. När det kommer till badrumsmöbler har vi även där ett brett utbud; från Vedum hittar du allt från kompakta tvättställ till fristående skåp och rymliga lådor för större hushåll.

Inspireras av bilderna nedan eller spana in alla produkter i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Lilleby är ett fristående badkar speciellt framtaget för att få plats i ett mindre badrum. Badkarets längd är endast 155 centimeter och har dubbel rygglutning. Nordhem har såklart även badkar som passar bra i hörnet av badrummet, spana in modellen Torekov här.

Nordhems handdukstork Tjolöholm består av både krokar och horisontella rör. Krokarna på de vertikala rören ger torra handdukar snabbt medan de horisontella rören ger genomvarma handdukar att svepa om sig efter bad eller dusch. Handdukstorken finns i två storlekar och i krom eller mattsvart.

Macro Design har flera duschalternativ, mattsvarta Empire är ett av dem. För att kunna tillgodose olika behov finns Empire i flera utföranden, som med och utan spröjs, enstaka duschväggar eller hörndusch.

En av många serier från Vedum är Free. Här visas den i utförandet Compact, vilket innebär att seriens tvättställ även finns i en grundare variant för mindre badrum.

 

Dessa produkter och många fler som ingår i erbjudandet hittar du i våra butiker.

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s