v.42–44 – Praktiska badrumsdetaljer

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se 

Det tredje av de sju erbjudandena i höstens kalender gäller vecka 42–44, alltså från 14 oktober till och med 3 november. Under dessa tre veckor får du 20 % rabatt på utvalda Smedbo-produkter.

Smedbo har så gott som alla tillbehör ett badrum kan behöva, bland annat tvålkoppar, krokar av olika slag, toalettpappershållare, tandborstglas och hyllor. De flesta produkterna kommer i flera utföranden och varianter: raka eller rundade kanter, borstad eller oborstad krom, mattsvart, mässing, porslin eller frostat glas är bara några av alternativen. Just mattsvart är en look som ökat i popularitet, vilket Smedbo uppmärksammat i sitt utbud där det nu finns många alternativ i denna stil.

I badrum är det praktiskt att i så hög utsträckning som möjligt slippa borra och med Smedbos lim iComposite GLUEMIX kan nästan alla deras produkter för vägg limmas fast. För att limma duschkorgar och somliga enkelkrokar behövs en separat monteringsplatta. Är du osäker på vad som gäller för din produkt eller de plattor du har i badrummet kan du rådgöra med personalen i våra butiker

 

Nedan ser du ett urval av de rabatterade produkterna. Fler hittar du på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

En WC-borste är ett måste i alla badrum så det är lika bra att välja en som är snygg! Smedbo har flera varianter i både porslin, frostat glas och krom. Upphängningen finns i krom, mässing, mattsvart och borstad krom.

Oavsett om du vill hänga dina handdukar på en fast eller svängbar stång, ring eller krok har Smedbo lösningen.

Tvål-, schampo- och balsamflaskor på golvet i duschen gör ingen glad. Det är såklart mycket smidigare (och lättare att städa) om de står i en hylla!

Smedbo har inte bara hängare, tvålkoppar och hyllor utan även golvbrunnar i flera utföranden. Det här är bara några exempel.

 

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s