v.43–45 – Trendig marmor- eller sober granitlook

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se 

Det fjärde av sju erbjudanden i kalendern gäller vecka 43–45, alltså från 21 oktober till och med 10 november. De här tre veckorna får du 25 % rabatt på plattor med marmor- och granitlook från Marazzi och Casalgrande Padana.

Marmor och sten är två av kakelproducenternas stora inspirationskällor och två vanliga alternativ när det blir dags att välja plattor. Bredden inom stilarna gör att det finns plattor som passar oavsett om syftet är att skapa ett lyxigt badrum, ett modernt kök eller ett blickfång i sovrummet. I dagsläget finns det marmorplattor i de flesta nyanser och allt från diskreta mönster till mer framträdande sådana. Även stenlooken har återskapats i både ljusa och mörka nyanser och med olika typer av mönster.

Inspireras av bilderna nedan eller spana in alla produkter i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Skapa ett lyxigt badrum för sköna mornar och avslappnade kvällar. I bilden används marmorliknande plattor i färgen Imperiale, som finns i både Allmarble och Grande Marble Look från Marazzi.

 

Marmorlook på såväl golv som vägg skapar en enhetlig och stilren känsla. Här syns plattan Marmoker Statuario Oro Lucido från Casalgrande Padana.

Marmorlooken kommer i många olika nyanser. Här i en beige variant som heter Marfil. Plattan kommer från Marazzis serie Elegance.

Stenlook i badrum ger detta snygga och lugna intryck. Här används Marazzi Pietra di Vals i nyansen Grigio.

Den populära terrazzolooken passar i alla rum och ger ett sobert och naturnära intryck. I detta sovrum används Ceppo di Gré Greige.

Casalgrande Amazzonia Dragon Green ger känslan av att vara nära naturen. Plattornas yta har en struktur som även den bidrar till likheten med sten.

Snyggt stänkskydd i köket med Marazzi Bluestone i nyansen Grey.

 

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s