v.44–48 – Det blir en vit jul

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se.

Det femte av de sju erbjudandena i höstens kalender gäller vecka 44–48, alltså från 28 oktober till och med 1 december. De här fem veckorna får du upp till 55 % rabatt på utvalda vita plattor.

Ingen kan argumentera mot att vita väggplattor är en riktig klassiker i både kök och badrum. Den neutrala basen skapar ett rum som passar de flesta och som dessutom är enkelt att liva upp och variera med inredningsdetaljer, handdukar eller köksattiraljer. Tänk också över vilken känsla du vill skapa i rummet som helhet, kombinera med andra ljusa plattor på badrumsgolvet eller arbeta med kontraster genom att välja en mörkare platta, varför inte en stenimitation i större format? I köket kan ett stänkskydd av vita plattor kombineras med en mörk bänkskiva för att bryta av eller en i trä för att skapa ett mjukt intryck.

Inspireras av bilderna nedan eller spana in alla produkter i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Vitt matt kakel i populära storleken 25×40 cm – ett format som passar väldigt bra i såväl stora som små badrum. Plattan känns varken för liten eller för stor. I bilden syns en matt platta, men den finns även i blankt utförande.

Kombinera vita väggplattor med neutrala toner som grått för att skapa ett lugnt intryck. Här används BMS Metro White 10×20 cm med fasade kanter.

Samma platta, BMS Metro White, gör sig även bra i köket. Neutrala färger i den öppna köksytan kombineras med färgstarka val i anslutande rum.

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s