v.47–49 – Trendig industrilook med betong eller metall

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se 

Det sjätte av sju erbjudanden i kalendern gäller vecka 47–49, alltså från 18 november till och med 8 december. De här tre veckorna får du 25 % rabatt på utvalda plattor med metall- och betonglook. Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive produkt.

Nyligen skrev vi om den populära industriella stilen. Inspirationen kommer från verkstäder och fabriker och kännetecknas av råa ytor och ruffa miljöer. Metall och betong är vanligt förekommande och det finns många tolkningar av stilen. Det går med fördel att kombinera med trä, vitt och gärna någon utvald färgklick.

Ta stilen ett steg längre än möbler och inredningsdetaljer och välj metall eller betong även till golv och vägg. Inspireras av bilderna nedan eller spana in produkterna i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Serien Elements från Self kommer i fem nyanser, i bilden syns Rust. Plattornas yta är matt och slät och de kan användas på både golv och vägg.

Epoca Hemisphere är en populär serie med fyra metalliska nyanser som har matt eller halvpolerad yta. I bilden används Platinum.

Marazzi Stream är en väggserie med fyra betonginspirerade basfärger samt plattor med olika typer av mönster. I bilden syns 3D-mönster till vänster, den släta plattan i mitten samt en mosaik.

Imso Factory innehåller fyra verklighetstrogna betongnyanser i format från 10×10 cm till 60×60 cm. I bild ser vi plattan i utförandet Grey.

Ännu en stilren betonglook! Här ser vi i Central District från Villeroy & Boch. Plattorna i de tre nyanserna Grey, Greige och Anthracite kan användas på golv och vägg.

 

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s