Sätt plattorna digitalt

Vår digitala plattsättare – ett utmärkt verktyg för dig som går i byggtankar. Där finns möjlighet att testa din favoritplatta eller drömlook i ett virtuellt kök, badrum, vardagsrum samt två utomhusmiljöer.

Den digitala plattsättaren finns under ”Rita & Designa” på vår hemsida. Med några klick får du en uppfattning om hur olika plattor och serier passar ihop och om de matchar bäst med ljusa eller mörka möbler. Alla val som görs samlas under sammanställning och kan mailas till valfri adress. Plattorna hittar du i webbshoppen eller i våra butiker. Nedan är några miljöer som gjorts i den Digitala Plattsättaren. Låt dig inspireras!

I hela badrummet används Marazzis serie SistemN. Mosaiken i duschhörnan och runt tvättstället är i nyansen Grigio Medio medan de 60×60 cm stora plattorna på golv och vägg är i nyansen Neutro Grafite.

 

Stilrent kök med svarta plattan Italgraniti Nordic Stone Finlandia 60×60 cm. I plattsättaren är det också möjligt att ändra färg på bänkskiva, skåpsluckor och väggar för att skapa rätt atmosfär. Golvet pryds av träklinkern Marazzi Treverkhome Quercia.

 

Marazzi Treverkhome Frassino gör sig mycket bra i vardagsrum. Här har den kombinerats med toner som drar åt rosa och rött.

 

I en av två utemiljöer kan denna härliga vision skapas. Anpassa färgen på huset och testa ihop med rätt platta. I det här fallet har Marazzi Silverstone Nero använts.

 

Sugen på att se samtliga miljöer och testa den Digitala Plattsättaren? Klicka här så kommer du direkt till den!

___

Besök vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s