v.48–49 – Massor av mosaik

I tio veckor under oktober, november och december har vi extra bra erbjudanden varje vecka för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt, från de senaste italienska kakelplattorna till badrumsmöbler, smarta duschlösningar och praktiska tillbehör. Se mer i våra 11 butiker eller se hela kampanjkalendern på kakeldaxgruppen.se

Det sista erbjudandet i kalendern gäller vecka 48–49, alltså från 25 november till och med 8 december. De här två veckorna får du 25 % rabatt på över 1500 sorters mosaik.

Mosaik är ett trevligt alternativ i många sammanhang. Det kan bli ett stilfullt blickfång som stänkskydd över diskbänken, en helhetslösning i badrummet eller användas för att bryta av mot större plattor och skapa dynamik. Mosaikutbudet är väldigt stort. Det första man tänker på är kanske mindre kvadrater i olika färger, fästa på ett nät för enkel montering. Men det finns mängder av storlekar, former och utföranden. Vi hittar allt från stavmosaik i tegelsättning till fiskfjällsformer och 3D-mönster. Och de enfärgade små bitarna har fått sällskap av de utseenden vi vant oss vid att se på andra, större plattor: marmor, sten, trä, mönster och terrazzo. Mycket att välja mellan med andra ord!

Inspireras av bilderna nedan eller spana in alla produkter i erbjudandet på vår hemsida eller i någon av våra butiker.

Vidrepur Wood Fresno är till form och storlek en ganska klassisk mosaik. Tittar man närmre ser man att plattorna har ett träutseende.

Serien Soul från Vidrepur består av fiskfjällsformad mosaik i olika färger, från vitt och beige till orange, blå och terrakotta. I bilden ser vi Turquoise.

Memento från Marazzi är i grunden inspirerad av betong men finns även med detta vintage-mönster.

Det finns även mosaik förberett i fiskbensläggning. Marazzi Mystone är som namnet avslöjar inspirerad av sten.

Marmor och intressanta former – det hittar vi i Tele Di Marmo Reloaded från Emil Ceramica. Serien finns i flera nyanser och utföranden.

Stenlook och tegelkänsla i Italgraniti-serien Mineral D. Den innehåller både beige, grå och mörkgrå varianter.

 

Se hela kampanjkalendern på vår hemsida eller klicka här för att hitta närmaste butik.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period under hösten och vintern 2019. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s