Sommarkampanj v. 28 – fix & fog

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

Veckans erbjudande gäller från 10 juli till och med 16 juli. Under vecka 28 får du 20 % rabatt på fix och flytspackel från KDX.

 

Det är en sak att välja rätt platta till renoveringen men vad man inte får glömma bort är att välja rätt produkt för att sätta plattan. Det finns olika sorters spackel och fix som fyller olika funktion och det är viktigt att välja rätt utifrån vilken platta som ska sättas vart. Fråga gärna våra medarbetare i butikerna om du är osäker. Oavsett vilket behov du har hittar du lösningen hos oss!

 

 

KDX Flytspackel används för golv inomhus, både i våtutrymmen under keramiska våtrumskonstruktioner och för golv i torra utrymmen som är anpassade för spackling. KDX SF fungerar utmärkt som inspackling av golvvärme. KDX Spackel har en bygghöjd mellan 4 – 40mm i en omgång. Detta gör att spacklet passar utmärkt till våtrumsgolv där tjockleken skall vara 15mm vid golvbrunnen. Det gäller också att lägga ett lagom tjockt lager spackel, blir det för tunt eller för tjockt kan spackelskiktet spricka. Efter spacklingen är det möjligt att rätta till ytan, detta kan du läsa mer om i informationen på säcken. Förbered alltid golvet innan med KDX Vidhäftare för att uppnå maximal vidhäftning.

 

 

 

KDX210 är ett normalt fix till ett bra pris. Det passar utmärkt i badrum med KDX våtrumsystem och kan användas för underlag på golv och vägg som är godkända för kakling. Om för lite fix används bakom plattan kan vidhäftningen försämras. Mer information finns på säcken. Förbered alltid underlaget med KDX201 Vidhäftare innan. För golvplattor större än 30×30 skall KDX240 Flytfix användas.

 

 

KDX220 Lättfix är ”det nya fixet” som är smidigare än traditionella fix. Det är lättare att bära, dammar mindre vid blandningen, har bra vidhäftning – vilket förhindrar att plattan glider på väggen. Det har också lång öppentid, vilket innebär att det inte härdar så fort utan man kan arbeta med det längre än med andra fix. Fixet används för underlag på golv och vägg inom- och utomhus som är godkända för kakling. Mer information finns på säcken. Används på torra ytor, förbered alltid underlaget med KDX201 Vidhäftare innan.

 

Flytfix KDX240 är det bästa fixet för golvplattor större än 30x30cm. Som namnet säger flyter Flytfix ut under plattan och fyller alla hålrum och ojämnheter i underlaget. Med ett vanligt fix kan man få ”bom” under en stor golvplatta. Det innebär att vidhäftningen mellan två skikt har upphört och kan leda till plattsläpp, trasig fog runt plattan eller i värsta fall en trasig platta efter tyngre belastning.

 

Kontakta gärna våra butiker om du har frågor eller funderingar kring vilken produkt som passar just dig!

Du hittar samtliga KDX-produkter på vår hemsida.

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

 

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s