Det är dags att flytta ut

Även om både väder och temperatur fortfarande varierar är det enligt SMHI nu vår i nästan hela landet. De där dagarna när solen faktiskt tittar fram är det många som söker sig ut i de varma strålarna. En kaffe på altanen, frukost på uteplatsen eller grillning i trädgården. Och då är det extra trevligt att ha en uteplats som är snygg, hållbar och kräver minimalt med underhåll. Hur uppnår du det? Svaret är såklart granitkeramikplattor!

Marazzi Plaster innehåller 20 mm uteplattor i tre nyanser.

 

Eftersom granitkeramik inte är ett organiskt material är plattorna lätta att hålla rena; ingen behandling med olja eller dylikt behövs. Spola bara av dem med högtryckstvätten på vårkanten eller vid behov. Ytan bleks inte heller av solen. Och du får inte stickor i fötterna som fallet kan vara på en altan med trä.

Helt rätt trä-look med Marazzi Treverk Home Rovere 20mm.

 

Välj med fördel plattor som är 20 mm tjocka, då krävs ingen permanent installation med fix och spackel. Istället installeras plattorna direkt på gräs, grus, sand eller plastfötter. Detta kan du läsa mer om i vårt inspirationsmagasin Kakelinspo som finns i våra butiker eller på vår hemsida. Läggs plattorna på plastfötter blir det dessutom enkelt att dra sladdar, vattenslangar eller annat under själva golvet. För mer information om respektive metod för läggning är du välkommen till någon av våra butiker!

Lägg 20 mm-plattor på plastfötter och skapa utrymme för sladdar och annat under installationen.

 

Intresset för 20 mm-plattor har länge varit stort i de södra delarna av Europa och Benelux men intresset för den praktiska lösningen växer även här hos oss i Sverige. Plattorna kommer i allt fler storlekar och med i princip alla utseenden: cement, marmor, trä och olika typer av sten.

Marmorlooken går hem även utomhus.

Träfeeling utan träflisor med Marazzi Treverkmade Fume 20 mm.

 


Psst!
Under v.16-17 har vi en kampanj på kakel-nyheter från Italien. Du kan läsa mer om det aktuella erbjudandet här och om kommande erbjudanden här.

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s