v.40–43-Möbler för badrummet

Under september, oktober och november har vi extra bra erbjudanden för dig som är sugen på att göra om där hemma. I höst hittar du både nyheter och kakelfavoriter samt möbler för badrumsrenoveringen. Se mer i våra butiker eller i kampanjkalendern på www.kakeldaxgruppen.se

 

Det här erbjudandet gäller från vecka 40 till vecka 43, alltså från 1 till och med 28 oktober. De här fyra veckorna får du 20 % rabatt på badrumsmöbler, handdukstorkar, duschväggar, badkar och blandare från Vedum, Macro Design, Nordhem, Tapwell med flera.

Ett badrum är såklart så mycket mer än kakel och klinker. Hos oss hittar du även resten av produkterna som behövs för renoveringen – oavsett om du är på jakt efter genomtänkta möbler, lyxiga badkar eller blandaren som blir pricken över i:et.

Inspireras av bilderna här nedan eller besök någon av våra butiker för att se alla special-erbjudanden.

 

Badrumsskåp i persikofärg. Spegeldörren är öppen och det står krämer, tandborstar och annat på hyllorna.

Ett exempel på Vedums mångsidiga möbler är detta väggskåp ur serien Mezzo. En del är dold bakom en spegeldörr och den andra är öppen för lätt åtkomst till de produkter som används mest. Den härligt varma färgen heter Persika.

Bild på blått badrumsskåp med handfat och spegel.

Ett möbelalternativ för det lite större badrummet är det här tvättstället och underskåpet i serien Zone. Just denna möbel har bredden 1200 mm och den stilrena nyansen heter Åskblå.

Badrum med grått golv och vit vägg. På väggen sitter en handdukstork nedanför vilken ett badrum står.

Hos Nordhem hittar vi både det lyxiga badkaret Hovås och den värmande handdukstorken Solliden som syns på bilden. Och många andra modeller såklart.

Badrum med dusch i hörnet och ett grått badrumsskå

Duschserien Spirit från Macro Design finns i flera modeller och erbjuder många valmöjligheter vad avser storleksval, profilkulörer och glasalternativ.

produktbilder på fyra blandare från Tapwell. Kranarna har olika utseende och färger.

Tapwell har blandare i flera olika stilar och utföranden. Här syns Ringo i Mattsvart, Elys i Koppar, Birillo i Honey Gold och Classic i Krom.

 

Besök någon av våra butiker för att se fler produkter och alla erbjudanden. Du hittar butikerna genom att klicka här. Se hela kampanjkalendern på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s