Metalliska plattor

Blankt och glänsande lyxigt eller opolerat och rostigt rustikt. Metall är, och kommer att fortsätta vara, ett återkommande inslag i inredningen under 2016. Silver, mässing, koppar och guld är populärt på såväl små detaljer som stora ytor och möbler och kan anpassas till en rad olika stilar.

Följer du det skandinaviska designidealet med harmoniska färger och naturmaterial kanske det är i de små detaljerna som metallen får en plats i ditt hem. Prydnadsföremål i guld är en bra väg att gå, varför inte en gyllene kaktus eller ananas?

För dig som vill ta det ett steg längre kan metalliskt kakel eller mosaik vara ett aktuellt inredningsval. Oavsett om du har en industriell stil, är influerad av art deco eller gillar det klassiskt eleganta har metallen sin plats.

steeltech_amb_beige.jpg

Serien Steeltech från Casalgrande består av stora och lätt metalliska plattor.

Magnifique_3721.jpg

Harmony Magnifique från Peronda passar kanske dig som gillar det klassikt eleganta.

TAILOR-GOLD_3741.jpg

Harmony D.Tailor Gold Mosaico från Peronda erbjuder både grafiska mönster och gulddetaljer.

ref. 781.jpg

Vidrepur Titanium Yellow Brush är en glansig mosaik som reflekterar ljuset på ett snyggt sätt och kan skifta i varierande nyanser i olika vinklar och ljus.

Azteca-titanium-Oxid-miljo_5019.jpg

Azteca Titanium Oxid är en rostig metallicplatta i brända toner som kan sättas på både golvet och väggen. Utan mosaikdetaljerna kan det bli snyggt i en industriell miljö.

metallica_amb_rame lappato-fascia.jpg

I samma stil hittar vi Metallica från Casalgrande. De brända tonerna är helt rätt i tiden och de stora plattorna gör sig bra i en industriell miljö.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s