Badrumsinspiration

Är du svartvit, helvit, trivs bäst med en naturlig färgskala eller vill ha färgklickar? Här kommer inspiration till dig som ska renovera badrummet. Vi visar upp ett antal badrumsstilar och har valt ut plattor som passar till stilen. 

Svartvitt
I det svartvita badrummet håller vi oss till svarta och vita inredningsdetaljer när det gäller såväl materialval som detaljer. Grafiska element är ett bra sätt att få ett svartvitt badrum att leva. Det kan handla om ett mönstrat golv, badrumsmatta eller handdukar. Du kan även använda dig av fogarna för att lyfta fram det grafiska mönster som kaklet utgör. Använd en ljus fog till mörka plattor och en mörk fog till vita plattor. Plocka gärna in oväntade detaljer i badrummet som tavlor och andra prydnadssaker för att göra det mer hemtrevligt.

Flow 1500Sv_a.jpgcml-008-madelaine-decor-8-12x12_4629.jpg

Badrumsinredning från Vedum och serien Flow har matchats med Self Madelaine Decor 8.

Free 915antracit27.jpg

Black_2816.jpg

Badrumsinredning från Vedum och serien Free och den sexkaniga plattan Self eXtrò Black.

Flow 1000svart_c.jpgcna-062-13x39-6-MOOD-bianco-matt.jpg

Badrumsinredning från Vedums serie Flow tillsammans med plattan Self Mood White Matt.

Trä och naturliga färgskalor
I det naturliga badrummet använder vi badrumsmöbler i trä i kombination med kakel och klinker i naturmaterial eller en naturlig färgskala. Ledorden är lugn och ro och inredningen är praktisk snarare än utsmyckande. Badrumstextilier i en dov färgskala bidrar till den avslappnade känslan. En skön pall eller sittpuff i skinn eller tyg är både praktisk och snygg.

Free 615Ek_a.jpg

ref__460_2649.jpg

Badrumsmöbler från Vedums serie Free som matchats med mosaiken Vidrepur Pearl Green.

Flow 1500x2Ask27_stǾende.jpg

2763030100_3254.jpg

Inredning från Vedums serie Flow tillsammans med mosaik från Verde1999 Blast Bianco Mosaic.

IMG_0273.jpg

2573060580_1150.jpg

Badrumsmöbler från 4aqua har matchats med Marazzi Sistem N Neutro Grigio Scuro

Blåa toner
I det blåa badrummet kombinerar vi ljusblått och vitt. För att det inte ska bli överväldigande väljer vi att antingen använda blåa badrumsmöbler eller blåa kakelplattor. I båda fallen kan inredningsdetaljer som textilier med fördel vara blå, gärna med mönster. Gröna växter höjer den pigga stämningen.

Free 615Compact_TwistF68_g.jpg

2721515030_1633.jpg

Vedums badrumsmöbel Free har kombinerats med plattan Kai Vit Blank.

Free 415turkos11.jpg

2572020956_1077.jpg

Badrumsmöbler från Vedums serie Free tillsammans med plattan Marazzi Citta Aqua.

För att titta närmare på badrumsinredningen är du välkommen in till din närmsta Kakeldaxgruppen-butik. Här kan du självklart också se kakelplattorna som du även hittar i webbutiken. Du hittar din butik här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s